Hlavní obsah
Článek

„Jsem tak vděčná, že už nikdy nebudu těhotná. Mám své krásné děti, a to stačí!“ Právě těmito slovy překvapila americká zpěvačka Kelly Clarkson (34) ve svém poslední rozhovoru. Historicky první vítězka pěvecké soutěže American Idol z roku 2002 má s manželem Brandonem Blackstockem dvouletou dceru River a půlročního syna Remingtona, ale další potomstvo už nechce, a tak se rozhodla pro podvázání vejcovodů, které to zajistí bez nutnosti užívat antikoncepci.

Zpěvačka prý měla obě těhotenství těžká, a proto se už v tak nízkém věku rozhodla pro sterilizaci. Na tu ostatně poslala i svého o pět let staršího manžela. Ten absolvoval vasektomii nedávno, jelikož už prý v budoucnu potomky neplánují. Brandon má ovšem ještě další dvě děti z předešlého vztahu - čtrnáctiletou Savannah a jedenáctiletého Setha.

Kelly na svá těhotenství vzpomíná velmi negativně: „Byla jsem v nemocnici. Bylo to zlé. Měla jsem ta nejhorší těhotenství. Skončila jsem hospitalizovaná, dehydrovaná. Patrně to pomohlo k vytvoření úžasných dětí, obě jsou boží. Tak jsme je stvořili a už končím,“ nechala se slyšet Clarkson.

Související témata:
Sterilizace

Reklama

Další články

Načítám