Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozhodla se fanouškům ukázat, že kromě skvostně vypadajícího těla má pořád i zlato v hrdle. A dobře udělala! Petra Pudová (36) brzy vydává singl, tak na sociální síť umístila video, v němž přezpívává ukázku. Kdyby u toho neměla poměrně odvážný model, který zvýrazňuje její přednosti i přes velmi špatnou kvalitu videa, asi bychom se na zpěv i soustředili. Mrkněte sami!

„Nedávno jsme dokončili album, které právě odchází na mastering. Do konce roku by měl být publikován singl, celé album je pak plánováno na březen. Tak jsem se rozhodla předvést lidem malou ukázku,“ vysvětlila nám Petra, která je pověstná nejen zjevem, i při svém věku totiž vypadá spíš na -náct, a také tím, že jí z očí jako by pořád kouká hřích.

„Na desce bude deset písniček s anglickými texty. Hudebním producentem a autorem více než poloviny písní je Daniel Hádl. Ale pod některými je podepsán i americký hudebník, skladatel a textař Ian Kelosky, jedna navíc pochází od Davida Deyla. Ohlasy jsou zatím dobré, za což jsem moc ráda,“ dodala Pudová.

A opravdu: když jsme se na chvíli začali skutečně soustředit, přestože sama vizáž Petry se tomu snaží vehementně zabránit, museli jsme uznat, že to zní dobře. Tak snad tahle zpěvačka natočí i nějaké oku lahodící profesionální videoklipy!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám