Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká slovenská zpěvačka Nela Pocisková je hlavní hvězdou nového muzikálu Osmý světadíl s hity kapely Elán. Diváky, kteří ji z divadla Kalich už znali jako Marianu v Robinu Hoodovi, překvapila svým zvětšeným poprsím a ztmavenými vlasy.

Nela se předvedla ve velmi odvážných kostýmech, které daly její postavě patřičně vyniknout. A nejen dmoucím se ňadrům, ale také pořádně vypracovaným stehnům a zadečku. Ještě loni přitom působila velmi křehce. "Vždycky jsem měla silná stehna a větší zadek, tak mi to pán Bůh nadělil a musím s tím žít," řekla Super.cz Nela. Přiznala, že ňadra si nechala zvětšit i proto, aby její postava byla souměrnější.

Zpěvačka v muzikálu předvedla i své taneční umění, choreografie režiséra Jana Ďurovčíka je totiž velmi náročná. "Tři roky jsem dělala hip hop, účastnila jsem se i slovenské taneční soutěže Let´s Dance. Sice nejsem profesionálka, ale tanec mě baví," svěřila zpěvačka, která je z toho, že si ji kapela Elán vybrala do hlavní role nadšená.

A jako z partnerky z ní byl naopak nadšený kolega Tomáš Savka, pro nějž je jeho role v Osmém světadílu zatím nejosudovější. Spokojení byli i členové Elánu, které k uvedení muzikálu přesvědčil ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek.

Reklama

Další články

Načítám