Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, malá Charlotte Ella Gottová nazpívala duet Andělská se svým otcem Karlem Gottem (†80). Nyní prosákly informace, jak natáčení probíhalo. Podle něj je malá dívenka nejen šikovná zpěvačka, ale dobře to umí i s rodiči. Mrkněte na video plné celebrit v rolích nebeských svatých a zkuste najít Charlotte, která ve filmu účinkuje jako malý andílek!

Ve videu je zajímavé i to, že se díky němu po dlouhé době veřejnosti ukazuje Gabriela Osvaldová (70), bývalá partnerka Ondřeje Soukupa (72), s kterým přes manželskou odluku tvoří stále autorský pár.

„Charlotte Gottovou jsem osobně neznal. Když ke mně přišla s Karlem do studia, tak jsem byl připraven na dlouhé natáčení, střihání, dolaďování a podobně. Nic z toho se nestalo. Byla skvělá, na deset let dost asertivní, i vůči rodičům. Písničku nazpívala v podstatě hned, už první nahrávání bylo bratelné. Na konci Andělské ještě nazpívala k tátovi druhý hlas, který jsme vymysleli na místě, a vůbec nebyl jednoduchý. Byla pro mě velkým překvapením. V tom nejlepším slova smyslu,“ řekl k malé Gottové autor hudby Ondřej Soukup.

„Když mi poslal hudbu a slova písně Andělská k filmu Anděl Páně 2 s nabídkou nazpívat ji jako duet s mojí dcerou Charlottkou, ani minutu jsem neváhal a okamžitě jsem souhlasil. Malebná slova, melodie a instrumentace ve mně totiž okamžitě vytvořily obraz vánoční pohádkové atmosféry. Má radost navíc byla umocněna tím, že je píseň prvním společným duetem s dcerou Charlottkou,“ prozradil Karel Gott.

Anděl Páně 2 jde do kin prvního prosince s příběhem, v němž anděl Petronel a čert Uriáš musí na zem pro spadlé jablko ze stromu Poznání. Stejně jako v proslaveném prvním díle bude jejich dobrodružství zábavné a plné překvapení.

Reklama

Další články

Načítám