Hlavní obsah
Článek

S koncem roku se blíží přípravy kalendářů. Již druhé focení má například ze sebou návrhářka Beata Rajská (61), která obsadila do hlavní role svého dílka moderátorku a missku Gabrielu Laškovou (34). Zatímco letní focení probíhalo v zahradách vily Stiassni v Brně, druhé už se vzhledem k počasí odehrávalo v interiérech zmíněné skvostného objektu.

Gábina, známá pod dívčím jménem Kratochvílová, si během focení připomněla momenty, kdy ji coby nejkrásnější Češku roku 2013 korunovali. Módní návrhářka jí totiž nasadila čelenku tvořenou sušenými květy a obilnými klasy. "Tuhle fotku jsme s Gábinou pracovně nazvaly Carevna," komentovala s úsměvem snímek Beata Rajská.

Ti, kdo znají Beatu Rajskou, tak dobře vědí, že se ráda drží osvědčených tradic a svůj věrný tým příliš neobměňuje. Proto nebylo žádným překvapením, že za objektivem fotoaparátu stála fotografka Petra Ficová, která pro návrhářku fotila už několikátý kalendář. Dalšími modelkami, které se na kalendáři podílely, byly kromě Laškové, například Veronika Procházková, Markéta Vlachová či mladinká modelka žádaná i ve světě Nikol Miklíková.

Reklama

Další články

Načítám