Hlavní obsah
Článek

Až poznámka od jejího táty přiměla dnes devětadvacetiletou Maddy Ghorob z Kalifornie, aby se sebou začala něco dělat. Nebyla to totiž jen narážka na nějaký ten špíček, ale drsné prohlášení, že se za ni na veřejnosti stydí. Po dlouhých rocích plných kalorických jídel a fast foodů se Maddy ze dne na den rozhodla pro operativní zmenšení žaludku a změnu životního stylu od základů.

Maddy dnes říká, že vážila stejně jako sloní mládě. V nejhorších dobách ručička její váhy překročila 133 kilogramů. Studentka práv z Los Angeles přiznává, že zameškala spoustu přednášek jen proto, že nebyla schopná do školy ani dojít.

Brunetka si pochopitelně prošla šikanou, ale milovaného jídla z rychlého občerstvení se nedokázala vzdát. Než vyrazila do nějaké nové restaurace, na internetu studovala její interiér a odhadovala, jestli nebude mít potíž vejít se do židlí.

Špatně ovšem postupovali i její rodiče, kteří ji sice chtěli přimět k pohybu, ale za úplatu jídlem. Běhání tak opět vykompenzovala návštěva fast foodu. Dnes je to rok, co Maddy podstoupila operaci a už shodila neuvěřitelných 57 kilo. Není pochyb, že teď už se s ní tatínek do společnosti hrne sám a rád...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám