Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zařizujete domácnost, toužíte po novém nábytku? Dáme vám tip na super nákup! V e-shopu MT nábytek teď mají slevy až 67 %. Z nabídky 9 a půl tisíce modelů si vyberete přesně ten kousek, o jakém sníte. Nákup vám rychle a spolehlivě dovezou až domů, dostanete ho i na výhodné splátky a navíc mají prodlouženou lhůtu na vrácení až na 45 dnů. Chce to ale neotálet, bombastická akce končí už 30. listopadu.

Petra: „Nábytek se nám moc líbí a montáž byla snadná.“ Obývací stěnu si zamilujete i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč obývací stěně Elian dávají zákazníci MT nábytek 4,6 hvězdičky z 5 možných? Protože si skříňky i v menším pokoji poskládáte podle svých představ, najdete v nich dostatek úložných prostor, a když budete chtít, vybaví vám je i vnitřním LED osvětlením. K tomu si připočítejte snadnou údržbu odolného povrchu, skvělou cenu a je to jasné. Takový obývák si oblíbí každý. Dříve za 11 437 Kč.

Užijte si chvíle se svými blízkými ještě víc. Jak? U jídelního setu s poloviční slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni členové vaší rodiny se pohodlně nají díky jídelnímu setu Bertold z bukového masivu. Sedět budete na pevných židlích čalouněných látkou nebo ekokůží a talíře s příbory prostřete na desku z odolného lamina. Tu velmi snadno rozšíříte a pohodlně očistíte. Na výběr máte z mnoha barevných kombinací, takže sestava na 100 % zapadne i do vaší jídelny. Dobrou chuť! Dříve za 14 772 Kč.

Kam po Vánocích uklidíte všechny měkké dárky? Vyzkoušejte možnosti elegantní skříně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechno vaše oblečení spolehlivě ochrání praktická šatní skříň Harald. Sami si vyberete variantu vnitřního uspořádání polic a šatních tyčí i typ posuvných dveří s možností tichého dovírání. K dalším přednostem skříně patří odolná povrchová úprava, ze které bez údržby stačí utírat prach a přitom si stále zachovává svoji barvu i tvar. Výborný poměr užitku a ceny. Dříve za 5 928 Kč.

Jak přežít podzimní depku? V báječné ložnici, kterou si vyladíte podle svých představ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte se hýčkat sestavou ložnicového nábytku Dione 1 a prožívejte s ní hezčí noci i rána. Vyberte si širší nebo užší manželskou postel, matrace odpovídající potřebám vašich postav, a také velikost šatní skříně s policemi a tyčí. Bezesporu oceníte i další úložné prostory a během úklidu také moderní povrch se snadným rychlým čištěním. Využijte extra slevu a spěte lépe! Dříve za 25 741 Kč.

Nábytkový Black Friday končí 30. listopadu! Užijte si nákupní horečku se slevami až 67 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každoroční Black Friday srazil ceny nábytku až o 67 %, ale rychle se chýlí ke konci! Pro představu: moderní jídelní set teď u MT nábytek pořídíte o 6 778,- levněji, útulnou ložnicovou sestavu o 14 301,- levněji a atraktivní komplet nábytku do obýváku dokonce o 15 167,- levněji. A k nim veškerý další nábytek do vašeho bytu i domu se šokujícími slevami. Nenechte si ujít příležitost, kterou máte jenom jednou za rok, a ušetřete tisíce korun. Zbývají poslední 3 dny!

Další články

Načítám