Hlavní obsah
Článek

Kateřina Hamrová vždy patřila k ženám, které dovedly provokovat. Včera se jí to na křtu Jakuba Ludvíka opět beze zbytku povedlo. Akci totiž v pražském Hartigovském paláci moderovala v modelu s tak hlubokým dekoltem, že se jí do očí nedívaly snad ani přítomné ženy.

„Moderování Jakubova křtu pro mě byla srdcovka. Jakuba mám moc ráda. Dává do svých fotek duši, a je to znát,“ řekla Super.cz Kateřina, která prý před padesátkou začíná trochu bilancovat a stále pracuje na svém snu stát se naší příští prezidentkou.

Při té příležitosti také otevřeně přiznala, jak to má nyní s muži a že je nezadaná. „V mém věku je to upřímně dost těžké. Zajíček na sex je výborná věc, ale ten pak potřebuje maminku a já se starat nechci. A mí vrstevníci? Ti jsou buď v důchodu, nebo na cestě do sanatoria. Ať je žena jakkoli silná, čeká na muže silnějšího než je ona. Ne proto, aby omezoval její svobodu, ale aby jí dal možnost být slabou,“ teoretizuje nahlas Kateřina a přiznává, že to s ní muži nemají jednoduché.

„Jsem svá, jdu si za svým, dostanu, co opravdu chci a přitom nechci velet. Každá královna dá svému králi prostor, aby byl král. Málokterý chlap tohle ale dokáže ustát,“ uzavírá Hamrová.

Reklama

Další články

Načítám