Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Do ankety o nejpopulárnější české hudební interprety se Marta Jandová (49) zapsala už v roce 2009, kdy se stala Skokanem roku. Mezi šestici nominovaných zpěvaček se dostala až letos, kdy zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas. V jejím případě je však známý i dekolt.

Dcera Petra Jandy se mezi konkurencí neztratila a v anketě se v minulosti čtyřikrát dostala do první desítky. Letos poprvé Marta poznala pocit, jaké to je postoupit mezi šestici nominovaných interpretů a jít na ceremoniál s nadějí, že má šanci skončit s trofejí stejně jako Lucie Bílá, Ewa Farna, Lucie Vondráčková, Monika Absolonová či Anna K.

Dříve Jandové hlasy zajistilo porotcování v hudebních soutěžích a účinkování v muzikálech. Ani jedné činnosti se už nevěnuje, ale přesto v anketě dosáhla nejlepšího umístění. Přinejhorším skončí šestá.

Příčinou její popularity je pořad Tvoje tvář má známý hlas, kde se Marta převtělila do Beyoncé, Adele, Mariah Carey i Katy Perry. Zpěvačka z kapely Die Happy v něm nakonec skončila na třetím místě, ale z televizní show vytřískala maximum. Její napěchovaný dekolt diváci rozhodně nepřehlédli.

Která zpěvačka dnes získa Českého slavíka?
Lucie Vondráčková
31,5 %
Lucie Bílá
18,5 %
Ewa Farna
7,7 %
Marta Jandová
37,9 %
Monika Absolonová
2,3 %
Anna K
2,1 %
Celkem hlasovalo 12152 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám