Hlavní obsah
Článek

Jestli mají být Češi na co hrdí, tak je to česká krása ve světovém modelingu. Zní to neuvěřitelně, ale po roční pauze zvítězila ve světovém finále Elite Model Look Češka. Během včerejšího finálového klání v portugalském Lisabonu stanula na prvním místě Jana Tvrdíková, vítězka národního finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2016.

Skvělým úspěchem je i umístění Aliny Dementievy z Ukrajiny, která byla také vyhlášena na národním finále Schwarzkopf Elite Model Look 2016 v Praze.

„Jsem hrdý na úspěch Jany Tvrdíkové, který zrcadlí nejen její krásu, ale i její profesionální přístup, charizma a nasazení. Je to až neuvěřitelné, jaký má Česká republika potenciál pro světový modeling. Těším se i z úspěchu Aliny Dementievy z Ukrajiny, která si díky možnosti zúčastnit se finále v Čechách také mohla splnit svůj sen,” nechal se slyšet ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku.

Dcera bývalého poslance, ministra obrany a ředitele Českých aerolinií se svým vítězstvím zařadila po bok světových vítězek Lindy Vojtové (Švýcarsko, 2000), Denisy Dvořákové (Maroko, 2006), Evy Klímkové (Čína, 2013) a Barbory Podzimkové (Čína, 2014).

Reklama

Další články

Načítám