Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s dalšími kolegyněmi z divadla či seriálu Ulice se Ilona Svobodová (63) objevila v roli modelky během přehlídky módní návrhářky Ivany Follové.

Sympatická herečka na improvizovaném mole zbudovaném na pódiu Branického divadla předváděla několik modelů, které odhalily její tetování. Herečku zdobí třináct ptáčků na hrudi a tetování na pravé ruce. Na zádech i levé paži jí navíc postupně vzniká nový antický náramek. Po přehlídce jsme tedy vyzvídali, jak tyto ozdoby vznikly. "Ke svým padesátinám jsem si věnovala pobyt ve Francii ve škole, učitele snowboardu a první tetování. Chtěla jsem asi udělat něco zásadního," prozradila herečka.

Jak už to tak bývá, tak i Svobodová začala být na tetování lehce závislá. Vzhledem ke své profesi to ale nesmí přehánět. Představitelka majitelky kadeřnictví Jitky Farské ze seriálu Ulice se nechává tetovat svou kolegyní ze zmíněného seriálu Janou Sovákovou.

"S Janou pracujeme na antickém náramku, a protože mám na jedné ruce šperk, tak chci i druhý šperk. Kdybych věděla, jak bolí tetování na ruce vespod, tak bych do toho nešla, budu ale statečná a dám si několik kroužků," smála se Ilona Svobodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám