Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletá Aly Stosz z New Yorku si jako dospívající dívka užila své. Už na škole všechny spolužáky převyšovala o dvě hlavy, když ve dvanácti měřila 190 centimetrů. Do dospělosti stihla ještě o dalších šestnáct povyrůst. Aly navíc není žádné tintítko, ale kus ženské, a tak je skutečně nemožné ji na ulici přejít bez povšimnutí.

Na přezdívky Godzilla nebo Monstrum si za ta léta zvykla, ale dnes je to ona, kdo se směje jako poslední. Mladá žena s velikostí bot 50 se totiž naučila své rozměry akceptovat a momentálně se živí jako umělkyně a fetish modelka.

Dnes se Američanka, která se v mnoha domácnostech může dotýkat stropů, nebojí podpatků ani latexových oblečků a naopak si užívá svou dominantní pozici a pocit výjimečnosti. Svou výšku dokonce vnímá jako požehnání a říká, že všechna ta léta šikany a posměšků z ní udělaly silnější osobnost.

Jejím největším obdivovatelem je ovšem její osobní trenér a partner v jedné osobě Sean Webb. 195 centimetrů vysoký Sean byl z Aly paf okamžitě, co ji spatřil poprvé v pizzerii. „Zbožňuji na ní to, jaká je uvnitř. Její výška je ale úžasná věc a pro mě velmi atraktivní,“ netají se Sean.

Související témata:
Godzilla

Reklama

Další články

Načítám