Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá striptérka Regina Holásková se naposledy objevila v Prostřenu, kde okouzlila bojovníka za práva žen Zdeňka Macuru (49). Většina diváků ji však zná z reality show VyVolení, kde patřila k nepřehlédnutelným postavám. Teď se známá bojovnice za práva zvířat rozpovídala o své dceři, jež je v péči rodičů expartnera.

V roce 2007 se Regina zamilovala do Pavla a po tříměsíční známosti otěhotněla. Tento vztah ale dlouho nevydržel a ještě před narozením dcery Isis Paoly se rozešli. Život v nedostavěné chatě u brněnské přehrady se začal komplikovat. Práce topless tanečnice ji prý nebavila...

“V té době, co jsem čekala malou, tam vznikly nějaké mínusy, které jsem musela doplácet, proto se ani ta stavba neposunula, ale jak jsem řekla, ta práce mě nikdy nebavila, bylo to jen z nutnosti, protože mamka mi umřela v 18, taťka prodal byt, mně a sestře dal každé 50 tisíc a hurá do života,” řekla Top Star magazínu Regina.

Když byl její dceři rok, sociálka ji Regině odebrala s tím, že se o ni není schopná postarat. Podle ní to bylo složité období a velkou roli v tom sehrál i expartner, který jí s výchovou prý nepomáhal, jak by potřebovala.

„Stalo se to, že já jsem měla zánět v prstu na ruce, ale ty bolesti vlastně začínaly od krku a ramene, takže jsem si myslela, že to mám z přepracování, a nakonec se ukázalo, že musím na deset dní do nemocnice a bohužel mně řekli, že mi ji vrátí, jak se vrátím z nemocnice, ale nevrátili,” dodala smutně Regina.

„Vysvětlit dítěti, které nemluví pořádně, že musí od maminky, tak to bylo tak, že jsem plakala já, ona pak zas utěšovala mě, já ji, nebylo to jednoduchý, jak si lidi myslí,” tvrdí Regina. Osmiletá Isis Paola je v současné době v péči své babičky a s maminkou se vídá hlavně o víkendech. Regina se nevzdává a věří, že svou holčičku získá co nejdříve do vlastní péče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám