Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě dva měsíce zpátky byl portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo španělskými médii spojován s královnou krásy z roku 2014 Desire Cordero Ferrer. Hmatatelnější důkazy, než drahé dárečky od milence, kterými se Desire chlubila na sociálních sítích, ovšem nyní ukazují na jinou Španělku Georginu Rodriguez. S tou byl totiž Ronaldo zvěčněn v Paříži. Snímky dvojice oddávající se něžnostem i venku na veřejnosti otiskl například britský Daily Mail.

Ronaldo se během cesty do své rodné země zastavil v Paříži, kde se s půvabnou modelkou setkal. I když se Ronaldo pokoušel být inkognito a maskoval se kabátem s kapucí, kšiltovkou a černými brýlemi, přesto jej kdosi poznal a zvěčnil, a jako bonus s jeho novou známostí. Dvojice se společně vydala do Disneylandu.

Zda se právě tato brunetka usadí po boku sportovní hvězdy, ukáže až čas. Ronaldo totiž od svého rozchodu s Irinou Shayk, k němuž došlo loni v lednu, žádnou vážnější známost neměl.

Reklama

Další články

Načítám