Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za celou třicetiletou kariéru nevypověděly Lucii Bílé (58) hlasivky službu. Stalo se to bohužel v ten nejnevhodnější okamžik. S nešťastnou situací se zpěvačka stále vyrovnává. Hlasivky se vrátily, ale momentálně má rozbouranou psychiku.

„Já už mám takovou povahu. Mám postraumatický stav, je to 13 dní a já jsem cítila, že se mi třese celý svět. Poslat 20 tisíc lidí domů a projet si v hlavě jejich příběhy, cesty, zklamání. Já jsem myslela, že umřu. A nikdo neví, jak se člověk v tu chvíli cítí. Bojovala jsem do poslední chvilky, aby se to nemuselo zrušit,“ řekla Top Star magazínu Lucie Bílá.

Zpívání znamená pro Lucii všechno, přesto po zrušení koncertů přemýšlela o tom, že s ním skončí. Když se měla minulý týden poprvé postavit před publikum v roli Carmen, hodně trpěla.

„Je to hrozně zvláštní a hodně dlouho mi bude trvat, než se z toho dám dohromady. Nechtěla jsem jít na jeviště, den předtím jsem si říkala: Ne, už nebudu zpívat, najdu si něco jinýho. Ale pak jsem si říkala, že nesmím být takový truhlík, že když jsem spadla z toho koně, tak na něj rychle musím nasednout znova,“ dodala odhodlaně Bílá, která zrušené koncerty přesunula na leden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám