Hlavní obsah
Článek

Před kamerou stála poprvé jako šestnáctileté pískle. O pár let později už patřila k našim nejobsazovanějším herečkám v televizních inscenacích, seriálech a hlavně pohádkách. Řeč je o herečce Ivaně Andrlové, která se po revoluci na nějaký čas úplně ztratila z očí.

Věnovala se dceři, hrála divadlo, ale filmoví a televizní režiséři, jako by na ni zapomněli. Teprve před pár lety se coby zralá žena opět vrátila před kameru.

„Od televize jsem měla dlouhou pauzu, takových pětadvacet let. Po tak dlouhé době jsem se samozřejmě necítila příliš silná v kramflecích. Mezitím se zcela změnil systém a rychlost natáčení, všechno jsem se učila od začátku,” řekla před nedávnem herečka, kterou můžete aktuálně vidět v seriálu Přístav.

Roli modelky si Ivana Andrlová vyzkoušela až po padesátce. V pondělí se společně s dalšími herečkami a zpěvačkami blýskla hned v několika modelech návrhářky Ivany Follové a viditelně si to užívala.

Jak to hvězdě nesmrtelného seriálu Létající Čestmír či pohádky Princové jsou na draka sluší po letech na mole, se podívejte ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám