Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ženy se chtějí nechat hýčkat. Chtějí se cítit sexy. A ještě lépe vypadat. To všechno může zařídit taková drobnost, jako je krásné spodní prádlo. Ať už přemýšlíte, čím svou křehčí polovičku na Vánoce potěšit, nebo nevíte, co připsat na dopis Ježíškovi, máme pro vás super inspiraci.

Prémiové prádlo pro váš skvělý pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že na Astratex.cz najdete největší výběr spodního prádla, už určitě víte. Ale věděli jste, že tam neustále přibývají nové a nové značky? Nyní na Astratex.cz najdete žhavé sexy novinky, které by vaší pozornosti rozhodně neměly uniknout. Omrkněte třeba kolekci britské značky Gossard, Elomi nebo prádlo na míru plným tvarům z kolekce Freya!

Černá krajka: Nadčasový sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víte, jaký trendy z módy nikdy nevyjde? Jaké prádlo bude sexy vždy a za všech okolností? Ano, je to černá krajka! Svůdná nevyztužená podprsenka z černé krajky promění každou ženu ve femme fatale a dodá jí na smyslnosti. Podprsenka Wacoal Lace Affair vás ohromí na první pohled – a počkejte, jak se v ní budete cítit!

Ty zvláštní okamžiky…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… kdy se chcete ukázat v nádherném prádle. Tak přesně pro takové chvíle je krajková bardotka jako stvořená. Tahle kráska z kolekce B.tempt´d zahalí váš dekolt do luxusních materiálů a postará se o to, že v ní vaše vnady budou vypadat naprosto famózně. Navíc speciální sametově jemná výztuž zajistí dokonalý komfort. Dáte jí šanci?

Sexy elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit elegantně a sexy zároveň? Žádný problém! Push-Upka Maria vše zařídí. Push-Up vycpávky se postarají o neodolatelně tvarovaný dekolt a řasení na jinak hladkých košíčcích ňadra zvětší také opticky. Pohodlný střih zajistí celodenní komfort a příjemný pocit. Černo-béžová kombinace působí elegantně a saténový pruh v horní části košíčků tento dojem krásně podtrhne. Co této krásce říkáte?

Plné tvary si zaslouží něco extra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít velká ňadra není taková výhra, jak se na první pohled může zdát. Na to myslí značka Elomi a navrhuje takové prádlo, které se postará o maximální pohodlí, i když oblékáte podprsenku s velikostí košíčků K! V nové kolekci najdete třeba tuhle trendy petrolejovou podprsenku, která se dokonale přizpůsobí ňadrům každé velikosti a dodá jim ten správný tvar. K podprsence obdržíte také háček, kterým je možné sepnout ramínka v zadní části, takže nejen perfektně sedí, ale navíc nejsou vidět v racerback tílku. Super, viďte?

Další články

Načítám