Hlavní obsah
Článek

Když se do něčeho pustí, tak to dělá s velkým nasazením, což obzvlášť platí v práci. Během natáčení filmu Lída Baarová skončil Filip Renč (58) na dva dny na kapačkách, nedávno zase musel předčasně a nedobrovolně ukončil práci na muzikálu Mefisto, neboť zkolaboval.

Na křtu knihy Haliny Pawlowské (68) s názvem Tři metry vášně už ale režisér působil, že je v plné síle, a tak jsme s ním jeho aktuální zdravotní stav mohli probrat. „Byl jsem zesláblý, bez energie, dalo mi dost zabrat hrubé nazkoušení Mefista,” nechal se slyšet a dále uvedl, jak se mu podařilo dostat se znovu do formy: „Teď se cítím velmi dobře, dostal jsem se z toho vitamíny a kapačkami. Jak se teď cítím fyzicky dobře, tak jsem se nikdy necítil.” Renč také začal cvičit, vynechal alkohol a dodržuje pravidelný pitný režim.

Ptali jsme se ho, co vlastně způsobilo jeho zdravotní indispozici, jasné konkrétní odpovědi jsme se ale nedočkali. „To je lékařské tajemství. Byla to ztráta energie, živin. Ty už se doplnily a jsem v naprostém pořádku,” ubezpečil nás Filip Renč, který má také novou přítelkyni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám