Hlavní obsah
Článek

Přirozeně, bez chemie, drahé kosmetiky a vedlejších účinků. I tak se dá zbavit akné. Zkušenost mají už tisíce lidí po celém světě, kteří vyzkoušeli český vynález Face-Up!, přístroj na léčbu akné, který pomáhá zbavit se pupínků s 90% účinností. Efektivně, bezbolestně a doma. Přestaňte se schovávat, zatočte s akné a získejte zpátky svoje sebevědomí! Nyní v předvánoční akci s 15% slevou.

Akné dokáže způsobit jizvy na tváři i na duši. Patří přitom mezi nejrozšířenější kožní nemoci vůbec, pupínky podle statistik způsobují trápení až 80 procentům všech lidí na světě. A ti se proti akné snaží bojovat různě – tunami make-upu, nejrůznějšími pilulkami či mastičkami, drahými krémy nebo nákladnými procedurami. Jde to přitom úplně jednoduše, bezbolestně a doma – díky revolučnímu přístroji Face-Up!

Foto: Super.cz
Kosmetický přístroj Face-Up!

Použití přístroje Face-Up! je úplně jednoduché – zvládnete to sami a doma, třeba při sledování oblíbeného seriálu. Jediné, co potřebujete, je vyčlenit si 10 minut, během kterých budete přístrojem „jezdit“ po pokožce. Zbytek práce za vás odvede Face-Up!. Pomáhá urychlovat metabolismus kožních buněk a zlepšovat vlastnosti kůže - nejen že tlumí výdej kožního mazu, ale také zrychluje hydrataci pokožky, zvyšuje pružnost a vyrovnává nerovnosti pleti.

Foto: Super.cz
Kosmetický přístroj Face-Up!

Přístroj Face-Up! má přes 40 tisíc spokojených uživatelů v 10 zemích světa. Patří mezi ně i Kateřina Sedláková: „Vyzkoušela jsem nepřeberné množství mastiček a krémů, ale vše bez většího úspěchu. Výsledky vidím až teď a jsem opravdu spokojená, konečně něco, co funguje, a za rozumné peníze. Řešení jsem hledala téměř 20 let,“ říká. Souhlasí také Iveta Celnarová, která přístroj koupila dceři: „Dcera je nadšená a to zlepšení psychiky je k nezaplacení. Do léčby akné jsme doposud dávali za náplasti, krémy a další věci asi 2 tisíce korun měsíčně, téměř bez efektu,“ dodává.

Foto: Super.cz
Kosmetický přístroj Face-Up!

Face-Up! je výsledkem více než 10letého vývoje českých vědců. Je to jediný přístroj na světě, který využívá účinků tří silových polí: plošného impulzního magnetického a světelného pole a tepla, a tak zlepšuje vlastnosti pokožky. Prvních změn si uživatelé všímají, v závislosti na závažnosti akné, již v prvních dnech až týdnech od zahájení užívání. Face-Up! neslouží jen k léčbě akutních problémů, ale působí také preventivně, můžete ho tak používat každodenně. Přístroj nyní můžete zakoupit ve speciální předvánoční akci s 15% slevou.

Více informací naleznete na www.face-up.cz

Další články

Načítám