Hlavní obsah
Článek

Halina Pawlowská (68) má obdivuhodný dar udělat elegantním způsobem ze svých kyprých tvarů naprostou přednost. Proto nebylo velkým překvapením, když populární spisovatelka a moderátorka během křtu své knihy Tři metry vášně představila vlastní módní značku, na které spolupracuje se svou dcerou Natálií.

„Už asi v deseti letech jsem zjistila, že abych se mohla líbit, tak musím některé věci zahalit a jiné odhalit. Podprahově jsem se tím zabývala až doteď, kdy jsem si řekla, že je nejvyšší čas s tím něco udělat,” svěřila se nám Halina.

Tak výrazná žena, jako je Pawlowská, by jistě mohla rozdávat ve své knize fígle, jak pracovat s plnoštíhlou postavou, její kniha ale není primárně o módě. „Je to o mých šatech, které vypráví, co v jednotlivých etapách života zažily. Takže je to vlastně o mužích,” potutelně se usmívala spisovatelka.

A proč Halina stále nosí výhradně černou barvu, kterou doplňuje výraznými barevnými detaily? „Měla jsem černého labradora Othella a moje sousedka měla bílého labradora Boba. Byli to zdánlivě stejní labradoři. Když stáli vedle sebe, tak ten náš černý Othello byl evidentně o deset centimetrů vyšší a o deset kilo lehčí. Tak proto mám ráda černou,” vtipkovala Halina Pawlowská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám