Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hudební a erotická branže si jsou stále blíže, takže letošní udílení American Music Awards připomínalo ceremoniály, na nichž jsou oceněny nejlepší výkony porno herců. Kromě Chrissy Teigen se o to postarala i Nicki Minaj (41).

Jména nových držitelů hudebních cen zná málokdo, ale fotografie manželky Johna Legenda, která odhalila tajemství svého klína, obletěly celý svět. Chrissy Teigen nechala doma kalhotky a na gala večeru se zviditelnila podstatně více než zpěvačky, které za sebou mají celoroční dřinu.

Faux pas maminky půlroční Luny se odehrálo v zákulisí, ale pikantnosti byly k vidění i během samotného ceremoniálu. O pořádně žhavou atmosféru se postarala žensky tvarovaná Nicki Minaj. Na jevišti rozhodila nohy do praku a převedla pózu odkoukanou z erotických filmů. O žádné nevídané gesto však nešlo, protože podobné výstřelky má ve svém repertoáru i Miley Cyrus (31).

Nicky Minaj se sice postarala o pozdvižení, ale cenu v hlavní kategorii Interpret roku si nakonec odnesla Ariana Grande, která ji při písní Side to Side doprovázela, aniž by musela demonstrovat gynekologickou prohlídku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám