Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Donna (34) a William (45) si před pěti lety užili vydatnou svatební hostinu. Tehdy je příliš netrápilo, že jim jejich otylá těla znemožňovala jakýkoliv pohyb. Letos si uvědomili, kam je přejídání dovedlo, a po deseti měsících jsou téměř na poloviční váze.

Pár z britského Sheffieldu sdílel zálibu v konzumaci jídla. Společně při sledování televize spořádal rodinné balení chipsů a pět tabulek čokolády. Když Donnu a Williama přepadl hlad, objednali si z fast foodu pořádnou porci jídla, které jim bylo doručeno až ke dveřím. Manželé spokojeně kynuli, až jejich společná váha dosáhla 253 kilogramů.

V lednu si obézní manželé připustili, že by nebylo od věci zhubnout, a začali se změnou stravování. Nezdravá jídla nahradily saláty, ryby a kuřecí maso. „Na naší svatbě měl William problém mě při pózování obejmout. Společný tanec vůbec nepřipadal v úvahu. Oba jsme měli takovou nadváhu, že jsme se při sebemenším pohybu zadýchali,“ zavzpomínala Donna na den, který zpětně vidí spíše jako oslavu obžerství než vstupu do společného života.

Deset měsíců nového režimu se na postavách obou dřívějších cvalíků projevilo tím nejlepším způsobem. Donna je o 38 kil lehčí a William zhubl dokonce 57 kil. Jejich společná váhová ztráta tak dosáhla téměř metráku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám