Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ota Jirák není jedinou celebritou, která používá psychowalkman. Tento přístroj, který perfektně zvyšuje psychickou kondici a zdraví, si letos pořídil i George Clooney, David Beckham nebo Lucie Bílá.

„Moc se mi to líbí, chvíli s tím ležím, a jsem zase čipera,“ říká Ota Jirák

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Psychowalkman mě odpočine a taky zklidní, třeba když přijedu nějakej rozčílenej z dlouhý cesty. Prvního jsem koupil, když jsem si o tom přečetl v různých časopisech, jak to vyvíjela NASA a americká armáda. A když nemám čas jít do lesa, použiju tenhle přístroj. Dokonce jsem o tom pořád někde vyprávěl, až mě jedna kamarádka požádala, jestli bych jí ho nepůjčil. Tak jsem jí ho půjčil, a když mi ho pak nechtěla vrátit, tak jsem si pořídil další. :) No a teď jsem si koupil tady Relaxman, kterej je poslední výkřik týhle technologie a ten je daleko vymakanější než ty starší. A způsobuje, podle mě teda, daleko víc rozkoše.“ Celý rozhovor s Otou Jirákem zde:

AVS přístroje jsou čím dál používanější, protože spolehlivě řeší neduhy dnešní doby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Relaxman má ovládací jednotku, brýle a sluchátka. Světlo a zvuk vysílá určité frekvence a ty ovlivňují chování mozku. Například pokud nemůžete usnout, přestože jste unavení, tak Relaxman spustí biorytmus spánku a mozek se uvolní, odblokuje a samovolně usnete. Nejvíce si uživatelé chválí hlubokou rychlou relaxaci, rychlé zrušení stresu a únavy nebo odstranění depresí a nespavosti. Jednoduše si prostě vyberete a spustíte nějaký program, účinek – a Relaxman jich má celkem padesát! V dnešní hektické době doporučuje AVS přístroje i čím dál víc lékařů a psychologů. Tereza Gabryšová z prestižní lékařské kliniky v Praze říká: „Psychowalkman je například vhodnou náhradou za léky na spaní.“

Když vám do ucha zašeptá pan Jirák

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Když mi výrobce dal nabídku, abych do Relaxmanu namluvil nějaké programy, tak jsem neváhal. Ty programy fungují i bez hudby, jsou tam takové zvláštní zvuky. Víc účinku dokonce dělají světelné brýle než zvuky. Ale Relaxman má hudbu nebo mluvené slovo. Tak jsem do toho přístroje namluvil nějaké relaxační programy. Ty by mohly někoho iritovat, možná, kdo mě nemá rád, tak ať to neposlouchá, ale možná, že budou plnit funkci, jak mají. To znamená, že jsou takový uklidňujícnější. Já mam takovej ten hlas na ukolébavky.“ Video s Otou Jirákem:

Přednostní nákup

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Relaxman se má stát hitem. „Relaxman se podle mě stane nejprodávanějším modelem u nás, protože je nejvíce český. Byl vyvíjený u nás a účinky má sestaveny hlavně podle českých priorit. Navíc je citelně levnější než srovnatelné zahraniční AVS přístroje, takže výhodná česká cena,“ říká Jan Valuch, odborník na psychotechnologie. No, uvidíme, jak se mu bude obchodně dařit, nechme se překvapit. Pokud o něm přemýšlíte, tak je rozhodně výhodnější jej vzít v přednostním nákupu, kde je o 3000 Kč levnější. Pokud je relaxace s AVS přístrojem-psychowalkmanem úžasná, jak říkají sami uživatelé, tak s Relaxmanem by měla být – slovy Oty Jiráka – ještě více „uklidňujícnější“. Přednostní nákup:

Další články

Načítám