Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Film, jímž se spisovatelka J.K. Rowlingová snaží navázat na komerční úspěch dobrodružství Harryho Pottera, má ve své sestavě herečku, která nikdy neměla problém s odhalováním. Ve Fantastických zvířatech ukázala vzhledem k cílové skupině jen hluboký dekolt, ale v minulosti byla podstatně odvážnější.

Katherine Waterston se jako čarodějka Tina stala součástí rodinného filmu, který momentálně plní kina po celém světě. Pokud tatínkům, kteří svým dětem dopřáli fantasy zážitek, padla do oka, její starší filmy si užijí ještě více než Fantastická zvířata a kde je najít.

Šestatřicetiletá kráska odstartovala kariéru pořádně zostra. Před deseti lety natočila drama Holky na hlídání, v němž nebyla o pikantní podívanou nouze. Katherine si v něm zahrála chůvu, která zjistí, že si může podstatně více vydělat poskytováním sexuálních služeb. O rok později se i se svou sestrou Elizabeth objevila ve filmu Good Dick, jehož děj se odehrával ve videopůjčovně s pornem.

Nejodvážnější scény ovšem na Katherine Waterston čekaly ve filmu Skrytá vada z roku 2014. Režisér Paul Thomas Anderson ji divákům předvedl v celé její kráse. Herečka tehdy před Joaquinem Phoenixem ukázala ňadra i klín.

Reklama

Další články

Načítám