Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem německá herečka Diane Kruger (47), která si dokázala podmanit Hollywood a získat role v takových trhácích jako Troja, Hanebný pancharti či Pan Nikdo, od rozchodu s kolegou Joshuou Jacksonem zahlcuje své účty na sociálních sítích dost naturálními snímky. Mladistvě vypadající herečka, která jako náctiletá začínala s modelingem, jako by se poslední dobou stylizovala do chlapecké podoby.

Svůj androgynní vzhled nyní dotáhla do dokonalosti fotkou z vany, kde zcela bez make-upu a s mokrými vlasy sedí způsobem, kterým v sobě popírá veškerou ženskost. Přitom dobře víme, že nejen na filmových premiérách a udíleních cen dokáže být mimořádně svůdná.

Vždyť si ji také režisér Wolfgang Petersen vybral do svého velkofilmu Troja, kde získala roli bájné Heleny označované v řecké mytologii jako nejkrásnější z žen. Nezbývá tak než doufat, že se aspoň na červeném koberci znovu promění v oslnivou dámu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám