Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už deset let, co se herec Václav Vydra a tanečnice Petra Kostovčíková v první řadě StarDance probojovali až do finále (kde je porazili Roman Vojtek s Kristýnou Coufalovou), a tančí stále. Tedy už jen při vzácných příležitostech, ale stejně... Taneční krok sladili i minulou středu, kdy byli jedněmi z vystupujících na benefiční tančírně. Na parketu v Obecním domě Vydra s Kostovčíkovou předvedli rumbu na písničku Will You Still Love Me Tomorrow.

Do programu ale patřilo také tango Honzy Ondera a Dany Batulkové, slowfox Imricha Bugára a Jitky Šorfové nebo waltz Jana Tománka a Jolany Voldánové.

Benefiční tančírnu navštívila více než tisícovka příznivců soutěže. Ti pomohli vedle peněz ze vstupného podpořit Paraple také příspěvky za předměty se StarDance spojené. Například šaty, v nichž tančila Zuzana Norisová, přinesly 31 tisíc korun. Na podepsanou kšiltovku Radka Bangy se zase složili Anna K a Emanuele Ridi - dali deset tisíc korun.

Tančírna Centru Paraple přinesla takřka pět set sedmdesát tisíc korun. V sobotním, rovněž charitativním díle se pomocí DMS zpráv a darů vybralo 11 milionů 347 tisíc korun, celkem tak na pomoc lidem upoutaným na vozíček putuje téměř dvanáct miliónů.

Reklama

Další články

Načítám