Hlavní obsah
Článek

Zatím to tak nevypadá, ale zimní období se blíží. Seznamte se s novinkami pro nadcházející zimní sezónu. Dárky z Moiry jsou vhodná volba pro všechny druhy činností ve volné přírodě, ve městě, ale i doma. Funkční prádlo Moira přerostlo do všech sfér lidské činnosti, a protože je testováno časem, víme, že dokáže pomoci všem generacím.

Do mrazu je Merino Moira

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejkvalitnější ovčí vlna Merino a unikátní vlákno Moira TG 900 v promyšlené vazbě splňují představy o funkčních materiálech - rychlý odvod potu při zachování tepelného optima. Kombinace materiálů přináší výborný termoregulační efekt, vysokou odolnost a jednoduchou údržbu. Některé pánské fazony jsou v kombinaci se softshellem.

Tradiční vlna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Měkce přiléhavé střihy, módní barevnost, příjemné a nevtíravé dezény, vysoký komfort užívání, snadná a levná údržba, to je současná nabídka kolekce Merino Moira. Modely z těžších pletenin, určených jako druhá vrstva, zaručují vyšší termoregulaci, což ocení především ženy. Některé fazony řady Merino Moira doplňují čepice a ponožky se stejným dezénem. Doporučujeme pro sportovní aktivity i pro nošení ve chvílích odpočinku.

Vlna pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace vlny Merino a vlákna Moira, tentokrát zpracované bezešvou technologií, přináší jemnou a pružnou pleteninu, která dokonale a měkce obejme vaši postavu. Kombinace materiálů zaručuje vysokou termoizolaci a odvod vlhkosti. Decentní design a barevnost vnese svěžest do sychravých dnů pozdního podzimu a blížící se zimy. Taková je nabídka funkčního prádla Moira.

Pro chvíle odpočinku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehce přiléhavé střihy, netradiční módní barevnost, příjemné a nevtíravé dezény materiálů, komfort užívání, snadná a levná údržba, to je zimní kolekce Moira Fashion. Kolekce Moira Fashion vznikla na četná přání vás, našich zákaznic, aby Moira vnesla do své produkce více současných módních trendů. Tato kolekce je sice mírným vybočením z důsledné linie tvorby funkčního prádla, přesto pečlivě zvolené materiály zaručují komfortní pocit nošení.

Moira vždycky zahřeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace příze a hedvábí v osvědčené plyšové vazbě vytváří pleteninu s výbornou pružností, pevností a prodyšností. Plyšová mikrosmyčka na rubu úpletu udrží velké množství vzduchu jako tepelného izolantu a zároveň slouží pro odvod vlhkosti už na bázi páry. Pletenina je příjemná na omak, zaručuje barevnou i rozměrovou stálost. Mikiny řady Moira Stretch můžete nosit jako první i druhou vrstvu pro široké spektrum sportovních aktivit, nebo pro běžné denní nošení.

Další články

Načítám