Hlavní obsah
Článek

S organizací na ochranu zvířat PETA spojila svá jména řada slavných osobností jako Pamela Anderson, Charlize Theron, Ellen DeGeneres či Eva Mendes. Další výraznou celebritou dlouhodobě podporující tuto organizaci je i americká herečka Alicia Silverstone, která se angažuje jak v otázce veganství, tak nehumánního zacházení se zvířaty jako v tomto případě, kdy se objevila v kampani proti nošení vlny tak, jak ji příroda stvořila.

Čtyřicetiletá hvězda komedií Praštěná holka, Dožeň, co se dá!, Batman a Robin či Salon krásy, která se v 90. letech dostala do povědomí i hudebních fanoušků díky účinkování v klipech skupiny Aerosmith Crazy, Cryin‘ a Amazing, i její manžel Christopher Jarecki jsou zapřisáhlými vegany. S pětiletým synem Bearem žijí v Los Angeles v ekologickém domě se solárními panely a na zahradě pěstují organickou zeleninu. V roce 2012 šokovala veřejnost videem, na němž synovi předžvýkává stravu a krmí jej z úst do úst.

Silverstone se pro PETU svlékla již v roce 2007, a to v kampani podporující vegetariánství. Nyní se tak připojila s plakátem, na němž hlásá: „Raději budu chodit nahá, než nosit vlnu.“

Reklama

Další články

Načítám