Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Letos oslavil teprve dvacáté narozeniny, i když v občance má o třicet let víc. Řeč je o Vladimíru Hronovi, zpěváku, baviči a imitátoru, který se v roce 1996 podruhé narodil, a tak je ve svých očích mladší než jeho jednadvacetiletý syn!

„Když to vezmu zpátky, tak v roce 1996 došlo k znovuzrození mého já. Měl jsem stejně jako můj tatínek v devětadvaceti nehodu na motorce,“ řekl Super.cz Hron. Otec tehdy bohužel nepřežil, Vladimírův život také visel na vlásku. Proto je tak vděčný, že může být na světě dál.

„Je to hodně ošklivá paralela. Jedna vědma, která mi četla z ruky, mi dokonce řekla, že jsem ten den zemřel a znovu se narodil. Takže jsem zombie, upír, jsem teprve dvacet let na světě. Snažím si toho vážit a užívat si život plnými doušky,“ prozradil Super.cz Vladimír na křtu svého cédéčka Vánoční hvězdy.

Na něm se slavnými hosty zpívá nejznámější světové hity s vánoční tématikou. Ke všem napsal vlastní text a diváci je budou moci od 23. listopadu slyšet na velkém turné Vánoční hvězdy 2016 (České Budějovice, Karlovy Vary, Hradec Králové, Olomouc, Ostrava, Liberec, Zlín, Praha a Plzeň).

„Je to mimořádně náročná produkce, na pódiu nás bude přes sedmdesát. Zpěváci, filharmonie, big band, dětské sbory. Bude to veliké a diváci si přijdou opravdu na své,“ slibuje Vladimír Hron.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám