Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda první řady soutěže Česko Slovensko má talent František Šimčík (13) uchvátil svým tancem před rokem celý národ. A přestože se nedostal ani do finále, porotkyni Lucii Bílou (57) nadchl tak, že se rozhodla ho dál finančně podporovat. Jenže po největší vlně mediálního zájmu vztahy ochladly a je ticho po pěšině. Vykašlala se na něj snad zpěvačka, která nechce plnit své sliby?

"Je pravdou, že komunikace mezi Luckou a Fandou hodně ochladla," přiznává ředitel Dětského domova ve Šluknové Leoš Moravec, který Šimčíka loni do Talentu přihlásil. Vzápětí ale dodává, že vina asi nebude na Lucčině straně, která ostatně na Frantu myslela i ve své knize.

"Fanda si za to může tak trošku sám. Lucka ho měla u sebe doma, koupila mu k Vánocům jeho vysněný dárek - notebook. Fanda je ale typ kluka, který je fakt zvláštní. Když jsem se ho v červnu ptal, jestli si s Luckou píše, tak mi řekl, že se jí nebude "vtírat" a že pokud bude ona chtít, tak se ozve sama," uvedl Moravec.

O Šimčíka je stále zájem. Naposledy se objevil na vzpomínkovém večeru na počest Michaela Jacksona Our Story Of HIStory v pražské Hybernii, kde sklidil velký úspěch. "Franta ale spoustu vystoupení odmítá a my ho do ničeho nenutíme. Příští rok by moc chtěl jít na taneční konzervatoř. Teď na něj jde puberta a dost s ním cloumá. My jsme ale v jeho věku nebyli jiní," dodává s úsměvem Leoš Moravec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám