Hlavní obsah
Článek

Vánoce již zdaleka nejsou jen svátky klidu a rodinné pohody. Pro většinu z nás jsou spíše noční můrou spojenou s nákupem vánočních dárků. Řekněte dost! Nakupte letos všechny vánoční dárky z pohodlí domova, rychle a hlavně v klidu. Voňavým dárkem ještě nikdy nikdo nic nepokazil. Obdarujte letos své blízké unikátními parfémy, které vykouzlí úsměv na tváři.

Největším hitem letošních Vánoc bude vůně Carolina Herrera Good Girl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dejte ženě ty správné boty a ona dobude celý svět. Řeč není o nové kolekci společenské obuvi, ale o žhavé parfémové novince podzimu 2016, která upoutá pozornost nejedné ženy nejen svým unikátním designem, ale i prvotřídní dlouhotrvající výdrží. Originální botička v podání dámské květinově-orientální vůně Carolina Herrera Good Girl je plná sladkých gurmánských tónů kakaa, hořkých mandlí a kávy. Dokonalý prožitek z tohoto opojného dámského parfému umocňuje vydatná dávka toho nejkvalitnějšího jasmínu.

Život je krásný s Lancôme La Vie Est Belle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Univerzální a přitom velmi osobní, sladce květinový a opravdu silně návykový - jednoduše perfektní parfém pro ženy, které si libují v gurmánských vůních. V sofistikovaném parfému Lancôme La Vie Est Belle najdou zalíbení ženy, která se nebojí ukázat svůj osobitý styl života. Po prvním přivonění nejprve ucítíte šťavnatou esenci z černého rybízu a sladké hrušky. Ovocný úvod ihned zaplaví intenzivní tóny hedvábného jasmínu, půvabného kosatce a magických květů pomerančovníku ukrytých v srdci vůně La Vie Est Belle. Díky kvalitnímu základu z jedinečných tonka fazolí, vydatné dávky pačuli, ořechů a vanilky vás bude po celý den doprovázet gurmánsky sladký obláček vůně, která vám učaruje.

Očekávaná novinka Calvin Klein Deep Euphoria

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kultovní dámská vůně Euphoria se dočkala další verze – letošní podzim ovládla podmanivá a velmi ženská vůně Calvin Klein Deep Euphoria. Buďte za každých okolností sama sebou, moderní a svobodná. Bohaté květinové srdce tvoří kombinace opulentní pivoňky, romantické růže a výrazného jasmínu. Nečekejte však klasickou sladce květinou vůni. Deep Euphoria překvapuje kombinací již zmiňovaných květin s pikantním kořením a velmi netradičním slaným tónem cascalone, který parfému Deep Euphoria dodává nečekaně jiný rozměr. Obklopte se jejími svůdnými tóny každý den.

Omamný elixír Yves Saint Laurent Black Opium

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující, podmanivá a přitažlivá, taková je dámská vůně Yves Saint Laurent Black Opium. Omamný elixír Black Opium propojuje šťavnaté tóny hrušky, aromatického koření, bílých květin, dřevitého akordu cedru, kávy a vanilky. Nevšední, mistrovsky zkombinované složení vůně ztělesňuje tajemnou eleganci ženy, po které touží každý muž. Naneste kapku tohoto esenciálního klenotu na své tělo a poodhalte svou mystickou stránku a ohromte všechny přítomné. Neuvěřitelně návyková vůně Yves Saint Laurent Black Opium vás bude doprovázet po celý den.

Medově sladká vůně Paco Rabanne Lady Million Prive

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zlatý diamant uchvátil tisíce žen po celém světě – budoucnost však patří sladké medové krásce Paco Rabanne Lady Million Prive. Odvážná vůně? Možná. Návyková? Rozhodně! Snadno podlehnete tomuto nezadržitelně sexy dámskému parfému. Nové orientálně laděné složení se stává hypnotikem – začíná pomerančovými květy s dřevitým akordem, v srdci se snoubí sladké maliny společně s medově sladkými květinovými tóny a gurmánskou vanilkou. Základ je pomyslnou tečkou, kterou tvoří med, hořké kakao a pačuli.

Další články

Načítám