Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popularita s sebou bohužel nenese pouze pozitiva, ale má i svou negativní stránku. Tu na vlastní kůži pocítil i Zdeněk Piškula, kterému se v neděli do instagramového účtu naboural hacker a Zdeňkův profil smazal. Herec tak přišel o víc než sto třicet tisíc fanoušků a 350 příspěvků. „Incident jsem okamžitě nahlásil na policii a oficiální podporu Instagramu,“ řekl Super.cz Zdeněk s tím, že zatím není jasné, zda mu bude profil obnoven, nebo jsou veškeré informace definitivně vymazány.

Sociální síť Piškula, jeden z nejvýraznějších soutěžících aktuální řady StarDance, využíval jak ke komunikaci s fanoušky, tak k marketingovým a charitativním účelům. „Velmi mě mrzí, že existují individua, která si kladou za cíl škodit a ubližovat. Chtěl bych tímto vyjádřením apelovat na všechny lidi, aby si co nejvíce chránili své soukromí a pečlivě si zkontrolovali zabezpečení sociálních sítí, na kterých fungují a používají je k dennodenní komunikaci,“ uvedl.

Celá situace Zdeňka mrzí především kvůli jeho fanouškům. „Pro někoho je 131 000 fanoušků pouze číslo, pro mě to jsou kamarádi, se kterými jsem v pravidelném kontaktu, diskutuji s nimi, sdílím své radosti, obavy a přání. I když si reálně uvědomuji, jak rychle může člověk přijít o své soukromí, nejvíc mě mrzí, že jsem přišel o komunitu skvělých lidí. Nenechám se ale zastrašit ani omezovat. Dokud mi nebude Instagram opět fungovat, budu o aktuálním dění informovat na své oficiální stránce Facebooku,“ vzkazuje hackerovi i svým fandům.

Reklama

Další články

Načítám