Hlavní obsah
Článek

Stejně jako u nás v pořadu Tvoje tvář má známý hlas se i na Slovensku zpěváci převlékali za své slavnější kolegy a interpretovali jejich nejznámější songy. Tamní show nese název Tvoja tvár znie povedome a jedním ze soutěžících byl Martin Harich, jenž se představil jako zpěvák kapely Green Day, CeeLo Green, Cyndi Lauper i Bono Vox a ve druhé řadě skončil na stříbrné příčce (vyhrála Maria Čírová). Ten teď přichází sám za sebe a představuje svůj nový singl Kam sa to podelo.

Skladbu Harich složil po rozchodu s někdejší přítelkyní, rovněž zpěvačkou Celeste Buckingham, ale teprve teď, po více než dvou letech, ji vydal veřejně na mini albu Pátram. A i když nebyl rozchod pro zpěváka jednoduchý, čas vše zahojil a k natáčení videoklipu, který vyjde za několik dní, Martin pozval právě Celeste.

„Je fakt, že skladba Kam sa to podelo vznikla po rozchodu a napsal jsem ji pro Celeste. Donedávna jsem netušil, jestli ji vůbec někdy vydám. Ale když jsem připravoval poslední EP album, rozhodl jsem se ji na něj zařadit. Vždycky to bude písnička, která je prostě pro ni,“ přiznal zpěvák.

Ten je nyní opět zadaný a právě jeho nová holka ho přivedla na myšlenku oslovit Buckingham. „Moje současná přítelkyně to moc dobře ví a byl to její nápad, abych zavolal Celeste a pozval ji do klipu. Prostě mi řekla, že nemá cenu, abych to schovával,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám