Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rok o sobě nedal vědět, zrušil všechna vystoupení, protože by prý jeho fanouškům hrozilo nebezpečí od mstivců z řad islámských bojovníků. Teď se Daniel Landa (55) opět objevil, když pokřtil svou knížku Všeník. A slibuje, že se zase vrátí k vystupování.

Loni v listopadu tvrdil, že projekt Žito byla jen kouřová clona, pod kterou měl ve skutečnosti tajně bojovat proti islámským extremistům. Sliboval, že uspořádá brzy další tiskovku, kde odtajní další šokující věci. Místo toho přišla až teď knížka.

„Původně jsem si psal jen deník. Ale rozrostlo se to pod rukama, takže je to spíš takové kouzlo nechtěného. Píšu o všem, co mě zrovna napadlo. Co se týče způsobu uvažování, je to dost otevřené,“ říká Daniel s tím, že se jako Žito pravděpodobně už nikdy nevrátí a že brzy oznámí termíny svých nadcházejících koncertů. A nevyloučil ani nový muzikál nebo desku.

Knížku psal na ostrově Bali, kde prý dobrovolně žil jako asketa a času využil k tomu, aby si v sobě udělal pořádek. V knížce se tak mohou čtenáři dozvědět třeba i to, jak bojoval s démony jídla, pití, kouření nebo závislosti na internetu. Nebo informace ze zákulisí kejklí Žita, jako byl zápas v thajském boxu či plavání se žraloky. V celé publikaci prý ale jde hlavně najít klíč k pochopení Landy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám