Hlavní obsah
Článek

Dámy jistě prominou, pokud při čtení tohohle článku pánové na chvíli vypnou mozek a budou se jen kochat naší fotogalerií!

Barbora Mottlová (37) se v poslední době v Česku totiž sice prezentuje především jako herečka a zpěvačka, ale stále dokazuje, že by bez mrknutí oka strčila do kapsy i ty nejvytíženější české modelky. V nové hře Každému jeho psychoterapeuta se svléká do plavek a maximálně vystavuje na odiv svoje přednosti.

Ve hře jde o to, že se do ordinace psychoterapeuta dostane omylem zlodějíček, který ale jako zázrakem, za použití selského rozumu a ve finále i svého překvapivě dobrého srdce, léčí neurotiky, kteří se mu dostanou na „psycho kavalec“. Jednu z pacientek, slečnu Ferrari, ztvárňuje právě i Bára.

„Slečna Ferrari je autorka erotických románů. Na terapie chodí proto, jelikož jí otec v mládí zakazoval nosit bikiny, aby se nedegradovala na laciný, hloupý objekt mužského zájmu. On sám se přitom na tajňačku muchloval v křoví s holkami právě v bikinách. Ferrari z toho má strašnou újmu, trpí oidipovským komplexem. Proto má na sobě ty plavky,“ vysvětlila Super.cz Mottlová.

Když na pódium nakráčí v plavkách, nikdo se ani nepodiví tomu, že drží titul „nejlepší tělo světa“. Bývalá Miss Playboy ale neoslňuje diváky jen svou postavou. Že dokáže dokonale zahrát prostoduché dívenky „barbínky“, prokázala v minulosti už několikrát.

„Dívky, které hraju, často příliš intelektu nepobraly, ale Ferrari není vyloženě hloupá. Určitě však přijde doba, kdy ještě budu hořce plakat, že role pipinek už vůbec nedostávám,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám