Hlavní obsah
Článek

Iva Kubelková se nechala nafotit ve spodním prádle. A fotky, které vznikly, opravdu berou dech. Jak k tomu došlo? A proč se Iva nechala přemluvit?

Iva a spodní prádlo: To je božské spojení, na které jsme čekali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Iva se stala ambasadorkou zákaznic Astratex.cz poté, co si s Astratexem padli do oka v průběhu soutěže Česká Miss 2016. A vznikla spolupráce, na kterou je radost pohledět! Iva nejenže nafotila samotné produkty, ale také zákaznicím radí, jak na výběr správné podprsenky. „Nikdy jsem nespolupracovala se značkou spodního prádla, ale jsem moc ráda, že mohu zúročit své zkušenosti ze světa módy a být zástupkyní samotných zákaznic,“ komentuje spolupráci Iva. Podívejte se, jak to Ivě ve spodním prádle Astratex sluší. Můžete se také už těšit na speciální kalendář s Ivou Kubelkovou, který se bude křtít 24. 11. 2016, při slavnostním otevření nové prodejny Astratex v Obchodním domě Kotva.

Jako v peřince…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… se Iva cítila v podprsence Fern. Podkládaná krajka s úchvatnými detaily a honosný vzhled této podprsenky učaruje každému na první pohled. I když se Iva pyšní jedním z nejkrásnějších hrudníků v českém šoubyznysu, a dokonce za něj dostala titul Nejkrásnější poprsí, ne vždy k němu chce poutat pozornost. Tato kráska zvládne i opravdu velká ňadra, dodá jim potřebnou oporu a navíc prsa opticky zmenší až o dvě velikosti! Co myslíte – neslušela by i vám?

Když jsou ňadra v centru dění…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… pak je třeba obléknout podprsenku, která jim dodá krásně zakulacený tvar, poskytne jim oporu a zdůrazní jejich krásu. A když Iva oblékla krajkovou Grand Bardotku, nikdo se jí do očí nedíval. Perfektně totiž přilne k ňadrům a k tomu, aby ji prsa krásně vyplnila, nepotřebuje žádné vycpávky. Iva si pochvalovala i široká podložená ramínka, která se nezařezávají ani pod tíhou větších ňader. Ne nadarmo patří tento kousek mezi nejoblíbenější!

Pro pocit nepřekonatelného luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„V Push-Upce Brillant se nelze cítit jinak než úžasně,“ říká Iva. A my musíme dodat, že stejně úžasně v ní i vypadá. Tahle Push-Upka už na první pohled zaujme přepychovým vzhledem, ale díky moldovaným košíčkům a zvětšujícímu střihu ňadra rozhodně nezastíní. Chcete se cítit stejně krásně jako Iva? Můžete si vybrat ze čtyř barev! Která vám bude nejvíce slušet?

Andělsky něžná…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… byla Iva v Triangle Bra Angelia. Iva nedá na krajku dopustit, a když oblékla tenhle krajkový závoj, vypadala tak něžně jako snad nikdy předtím. „Krajka je nadčasová záležitost a je jedno, jak velká prsa žena má. Když oblékne krajkové prádlo, stane se z ní křehká kráska.“ Chcete se taky proměnit v zosobněnou něžnost a ještě si užít dokonale tvarovaný dekolt, který střih této podprsenky zajistí? Můžete! A dokonce máte na výběr ze tří barev!

Další články

Načítám