Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka známá svou výstřední garderobou, která se zároveň před pár lety stala průkopnicí v duhovém barvení vlasů, se pomalu snaží o návrat na pódia. Keshu za poslední dva roky kariérně odrovnal soudně prohraný spor s jejím manažerem, jehož obvinila z opakovaného fyzického a psychického napadání, a dokonce i ze znásilnění. Devětadvacetiletá zpěvačka hitů Tik Tok nebo Timber se opět postavila před burácející publikum, a to v rámci akce Best Buddies Miami Gala.

Její vystoupení v prostorách filmových studií Ice Palace Films Studios bylo strhující a energické, na pováženou byl ovšem kostým, ve kterém zpěvačka upozornila na své tělesné nedostatky. Není to přitom tak dlouho, co se Kesha chlubila bezchybnou postavou. Se svou výškou 175 centimetrů a výstavníma nohama mohla směle konkurovat modelkám.

V úsporném modelu s třásněmi připomínala jitrnici a peprný byl především pohled zezadu. Nápis FTW na bedrech má přitom dva zcela opačné významy, ale není těžké přijít na to, který měla zpěvačka na mysli... Prvním vysvětlením je For The Win a druhým Fuck The World. Vzhledem k tomu, že její poslední turné neslo název Kesha and the Creepies: Fuck the World Tour, je to celkem jasné...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám