Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Během druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas se Marta Jandová (49) převtělila do Katy Perry, Adele i svého otce Petra Jandy. Ve finále se jejím vzorem stala hvězda, která není z masa a kostí, ale přesto se do dějin zapsala jako sexsymbol.

Marta se do finále Tváře probojovala společně s Janem Cinou (35), Davidem Gránským (32) a Annou Slováčkovou (28). Absolutním vítězem se nakonec stal Honza a Jandová se musela spokojit s třetím místem.

Vnadná rockerka se s diváky rozloučila jako Jessica Rabbit písní Why Don´t You Do Right? Smyslný song zazněl v roce 1988 ve filmu Falešná hra s králíkem Roggerem, ale jeho historie je mnohem delší. Joseph McCoy skladbu pod názvem The Weed Smoker´s Dream vytvořil už v roce 1936. O šest let později ji už jako Why Don´t You Do Right? proslavila Peggy Lee.

Jako Jessica Rabbit byla Jandová k nepoznání, ale její proměna nebyla zdaleka tak dokonalá, jako když se k animované sexbombě připodobnila Heidi Klum (50) loni na halloweenském večírku. Marta měla ovšem oproti slavné modelce výhodu v tom, že se mohla spolehnout na své přírodní ženské zbraně.

Reklama

Další články

Načítám