Hlavní obsah
Článek

Fanoušci show Tvoje tvář má známý hlas, tedy její druhé řady, dnes zhlédli závěrečný díl, ze kterého vzešel nástupce Hanky Holišové. Stal se jím favorizovaný Honza Cina.

Do finále se z původní osmičky soutěžících probojovali Anna Slováčková, Marta Jandová, David Gránský a Jan Cina, během posledního dílu ale opět vystoupili všichni. Finalisté sólově, zbylí čtyři soutěžící ve dvojicích. Ivana Jirešová a Markéta Procházková zazpívaly píseň z muzikálu Chicago a Roman Vojtek s Mirkem Etzlerem se pokusili o duet Fantom opery ze stejnojmenného muzikálu.

Porotci Iva Pazderková, Jakub Kohák, Janek Ledecký a hostující Ewa Farna dali nakonec za pravdu fanouškům Honzy Ciny, a vůbec hlasům ozývajícím se kolem Tváře v posledních dnech, které Cinovi vítězství za jeho skvělá vystoupení předpovídaly.

„Já myslím, že nám to teprve dojde, co se tady dělo. Děkujeme za to, že jsme tady mohli být, že jsme to ve zdraví přežili, že jsme se tady něco naučili,” řekl Honza a pokračoval: „Každý máme nějaké sny. Když jsem byl malý, pořád jsem si zpíval a otravoval tím rodiče. Je skvělé, když můžu zpívat, vyhraju takovou soutěž a nikoho tím neotravuju,” smál se.

Vyhlašovalo se od čtvrtého místa, na kterém skončila Anna Slováčková. Třetí byla Marta Jandová a druhý David Gránský.

Cina jako vítěz převzal šek na 150 tisíc korun, který nadace Novy předá vybrané charitativní organizaci, v tomto případě mobilnímu hospici Ondrášek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám