Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní diváci znají jedinou ženu mezi porotci StarDance Tatianu Drexler jako elegantně upravenou dámu, k tanečníkům sice milou a přívětivou, ale v hodnocení přísnou a spravedlivou. Většina soutěžících má největší respekt právě z ní. Momentka ze zákulisí, která včera vznikla, ale ukazuje i její druhou tvář, uvolněnější a rozvernější.

Práci maskéři v zákulisí StarDance nemají jen s Terezu Kostkovou a tanečnicemi a tanečníky, ale také s porotci, z nichž největší péče a nejdelší čas je pochopitelně věnován Drexler. Na snímcích vzniklých ještě před samotným přenosem a pózováním, zachycujících zákulisní šum, ji ale moc často nenacházíme. Včera se ale jednomu z fotografů do cesty připletla a vznikla úsměvná momentka ještě neupravené Tatiany, na níž dělá srandy s jedním z vozíčkářů, kteří včera během charitativního večera také vystoupili.

Ve svých hodnoceních Drexler, která se kromě tance věnovala i baletu a gymnastice a na Univerzitě Komenského v Bratislavě studovala matematiku a tělesnou výchovu, čerpá ze zkušeností několikanásobné mistryně Slovenska a semifinalistky mistrovství světa profesionálů i devítinásobné finalistky Mistrovství Německa.

Reklama

Další články

Načítám