Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. To Gabrielu Laškovou (34) sice během stěhování do vlastního bytu nepotkal požár, namísto toho ji zasáhl vodní živel.

„Našemu stěhování do vlastního předcházela nepříjemná věc. Byli jsme nuceni se z původního nájmu na měsíc přemístit do prozatímního bydlení, než bude náš vlastní byt hotový. Sousedům praskla trubka a celý byt se kompletně vytopil. Všechny krabice byly pod vodou, tak jsme si všechno zpříjemnili,” krčí rameny Gabriela, známá pod svým dívčím příjmením Kratochvílová.

Naštěstí nepřišly k úhoně důležité osobní věci. „Všechny dokumenty, knížky a věci, kterým by voda ublížila, jsme v bytě naštěstí neměli.”

V médiích se objevily informace, že by snad Laškovi začali plánovat rodinu. „Tahle informace překvapila nejen mě, ale hodně to zasáhlo mé rodiče. Až se začneme snažit, tak to rozhodně nebudeme nikomu říkat. Teď by to nebylo dobré načasování, protože máme jiné starosti. Řekli jsme si, že se nejdříve nastěhujeme, vše se ustálí, a pak to třeba přijde,” uvedla držitelka titulu Česká Miss 2013 s tím, že až bude opravdu těhotná, tak se s informací ráda podělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám