Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by řekl, že i jedna z nejznámějších českých cvičitelek může mít trable s figurou... Hanka Kynychová (56) se aktuálně potýká s úbytkem váhy, což bylo viditelné i na představení nové kolekce šperků, které s kolegyní Gábinou Laškovou (34) moderovala.

„Poslední půlrok byl pro mě hrozně náročný, otvírala jsem fitko a bylo toho na mě hodně. Sundala jsem nějaká kila,” přiznala se Kynychová, která si ve všem špatném najde to pozitivní: „Jsem ale ráda, že na finále mého projektu Hejbejte se a zpívejte, podporujícího děti z dětských domovů, si budu moc vzít na sebe starší kostýmy a nebude mi nikdy trčet břicho a viset zadek.”

I přesto, že je Hanka sportovkyní tělem i duší, tak se ráda zdobí šperky. „Nedovedu si představit vyjít ven bez náušnic. Musím mít ale snadno nasaditelné náušnice, aby to pro mě bylo praktické,” říká Hanka, která ráda šperky dostává. „Šperk by měl být vždycky spojený s nějakým prožitkem, ať už je to nějaké výročí, narození dítěte, nebo urovnání partnerských vztahů,” smála se Hanka Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám