Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od porodu druhého potomka ji dělí pár týdnů, ale Andrea Kalivodová (46) bez problémů vyráží do společnosti. Operní diva se cítí skvěle a po celou dobu těhotenství neměla žádné zdravotní komplikace, tak není třeba se omezovat.

I když jedna věc jí přece jen začíná vadit. „Vstupuji do osmého měsíce a je pravda, že poslední týden začínám mít problémy se spánkem. Bříško je přece jen veliké, a tak se v posteli často vrtám a marně hledám pohodlnou polohu,” svěřila se.

Využili jsme příležitosti a žádali jsme operní divu, aby nám prozradila, jestli se jí narodí holčička, nebo chlapeček. „Z pověrčivosti bych nechtěla být konkrétní, ale je pravda, že se nám to už podařilo do éteru vykecat,” mlžila v odpovědi Kalivodová. Když se ale rozpovídala o vybraných jménech, naznačila, že opět čekají chlapečka. „Teď je na přetřes výběr jména. Když jsem čekala prvního syna, tak jsme se naprosto shodli na jménu Adrian. Teď jsme přemýšleli nad jménem Mathias, Alex, Sebastian. Ve hře jsou tedy poslední dvě jména, ale zatím není stoprocentně rozhodnuto, i když hlavně babičky se snaží prosadit svou,” směje se Kalivodová.

Reklama

Další články

Načítám