Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní díl StarDance bude jiný než dosavadní. Stejně jako v loňské sedmé řadě se i letos bude tančit pro Paraple a na parket tanečníci nenastoupí ve dvojicích, ale ve trojicích, přičemž třetí článek v choreografiích utvoří klienti Centra Paraple. Charitativní večer zároveň nebude vyřazovací. Na fotky ze zkoušek se podívejte pod článkem.

Tréninky si všichni užívají, Ondřej Bank a Jana Plodková k nim řekli víc a prozradili, jaký tanec dnes předvedou.

„V sobotu s Járou a Evou společně zatančíme rumbu. Tréninky nás neskutečně baví, protože s Járou jsme si skvěle charakterově sedli. On je vlastně podobný jako já a tančit mu jde. Myslím dokonce, že už je v tanci dál než já a to trénuji tři měsíce,“ smál se Bank.

Rumbu zatančí také Jana Plodková s Michalem Padevětem a mladou vozíčkářkou Ivetou. „Moc jsem se na tento večer těšila, baví mě na tom, že je to tanec o precizní synchronizaci nás tří. Nesmíme se s Michalem s ničím zpozdit a v jednu chvíli s Ivetou zkrátka obě tančíme stejně. Mám ale trochu strach, abychom jí to s Michalem nezkazili, ale bude to plné rumby a překvapení. Iveta sama přišla i s návrhy prvků, co bychom mohli zkusit a nakonec se objeví i v sobotní choreografii,“ uvedla herečka.

Centrum Paraple je obecně prospěšná společnosti, kterou založili Zdeněk Svěrák a občanské sdružení Svaz paraplegiků. Od roku 1994 pomáhá a podporuje lidi na vozíčku po poškození míchy a jejich rodiny.

Reklama

Další články

Načítám