Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Julie Zugarová (37) si opět stoupla před objektiv svého dvorního fotografa Martina Bučka. Tentokrát sice nepózovala v prádle ani v bikinách jako obvykle, ale i na - na její poměry - zahalených fotkách byla velmi sexy.

Finalistka České Miss 2009 nebyla hlavní aktérkou focení, vedle ní se objevil také několikanásobný mistr České republiky v rally Václav Pech, který ji také povozil ve svém závodním voze. Vedle vnadné glamour modelky nebylo jistě snadné soustředit se na řízení, ale vše nakonec proběhlo bez nehody. „Přestože jsme tam hráli druhé housle, což se občas stává při natáčení klipu, povedlo se nám udělat několik výborných záběrů, jako koneckonců s Julií vždycky. Jsem s výsledkem velmi spokojený,” uvedl fotograf.

Glamour modelka byla nadšená nejen z toho, že ji závodník svezl víc jak dvousetkilometrovou rychlostí, ale radost měla i z výsledných fotek. „Focení pro mě bylo zajímavé hlavně tím, že jsme pracovali v přírodě, vyšlo nám krásné počasí a mezi členy celého týmu vládla skvělá atmosféra.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám