Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když primáři Fryntovi v seriálu Ordinace v růžové zahradě scenáristé ‚naordinovali‘ nemalobuněčný karcinom plic, nepočítali prý s tím, že postava bude muset zemřít a její představitel Jan Šťastný tak ze seriálu odejít. „Tvůrci chtěli, aby primář Frynta bojoval s nějakou zákeřnou nemocí, aby to bylo dramatičtější. Ale neměl umřít! Jenže asi po měsíci vyrukovali odborní poradci s tím, že tahle diagnóza se nedá přežít. Alespoň to rozepsali tak, že jsem bojoval asi tři čtvrtě roku, než jsem rakovině podlehl,“ řekl Šťastný deníku Aha!

V seriálu už neúčinkuje delší dobu, stále ho ale mrzí, že musel po pěti letech jít. A jeho fanoušky jakbysmet. „Ještě dnes mě zastavují na ulici a říkají, že si primář Frynta nezasloužil tak smutný konec,“ přiznal.

Aktuálně Šťastný účinkuje v seriálu Doktorka Kellerová a také v Divadle na Vinohradech. Na zájezdových představeních se potkává i s o dvacet let mladší manželkou, také herečkou Barborou Petrovou. Mají spolu pětiletého syna Ondřeje a herec přiznal, že si pro Ondru přál sourozence. „Tuto myšlenku jsme rozhodně nezavrhli,“ řekl. Jeho žena se ale nyní věnuje budování kariéry, a tak prý ještě počkají…

Reklama

Další články

Načítám