Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oficiálně nejmenším sezdaným párem světa jsou od čtvrtka Paulo da Silva Barros a Katyucia Hoshino Barros z Brazílie. Jejich prvenství, co se nejnižší výšky týče, v Londýně přeměřil i posuzovatel Guinnessovy knihy rekordů Mark McKinley, a tak to mají sympatičtí novomanželé černé na bílém.

Měření třicetiletého Paula, jenž dorostl do výšky 90,28 centimetru, a jeho o čtyři roky mladší ženy, měřící o necelý centimetr víc, proběhlo v nemocnici St. Thomas v centru Londýna, kde si posléze dvojice zapózovala na červeném koberci s anglickou metropolí za zády. Oba trpí určitým typem nanismu, dříve známého jako trpaslictví, což je stav, kdy je výrazně utlumen růst.

Dvojice si řekla své ano již před pár měsíci před zraky rodin a přátel v brazilském městě Itupeva, kde společně bydlí. K jejich seznámení ale málem nedošlo. Poprvé se totiž prostřednictvím MSN messengeru zkontaktovali před deseti lety, ale Katyucia shledala Paula otravného a nudného a zablokovala jej. Po roce a půl si to ovšem rozmyslela, znovu si začali psát a slovo dalo slovo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám