Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Strach o její život a možná i nevinnost zapříčinil ostrou hádku mezi Jiřím Pomejem (†54) a jeho manželkou Andreou Pomeje (35). Ta dostala zakázku v Indii, jenže chtěla jet bez manžela, a tomu se to pranic nelíbilo. Divíte se mu, když se podíváte na to, jakou ženu má?

„Klient mě pozval na týden do Dillí, ale vysvětlil mi, že náklady na mě i manžela by byly pro něj neúnosné. To jsem chápala, Jirka ale ne. Po vzájemné důrazné konzultaci jsem raději tuhle zakázku zrušila. Na silvestra už ale spolu letíme,“ řekla Super.cz Andy.

Sem tam to má doma skoro na rozvod, není to ale tím, že by se ti dva nesnášeli, nebo že by spolu nevycházeli, spíš jsou horké hlavy. Po hádce ale během chvíle vychladnou a milují se snad víc než předtím.

Hodně se řeší to, jestli Andrea herci Jiřímu neomlacuje o hlavu, že rodinu financuje prakticky pouze ona. „S Jirkou jsem šest let, celou dobu vím, že je v konkursu, a všechno, co vydělá, jde správkyni konkursní podstaty. Tam se nic nezměnilo. Zatím rodinu uživit zvládnu a opravdu mu nic nevyčítám. Musí ale chápat, že někdy, když půjde o velmi zajímavě zaplacenou práci, budu muset holt jet sama. Už si teď hodně vybírám, zvlášť kvůli malé. Je ve věku, kdy mě nejvíc potřebuje, a sama bez ní nemůžu skoro být, takže pečlivě zvažuji, kterou práci ze zahraničí vezmu,“ dodala vnadná Andrea Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám