Hlavní obsah
Článek

Za jedno z nejstabilnějších hollywoodských manželství je bezpochyby považováno to Annette Bening a Warrena Beattyho. Dvojice, která vstoupila do svazku v roce 1992 a vychovala čtyři děti, se ve čtvrtek dostavila do TCL Chinese Theater v Los Angeles na promítání filmové novinky 20th Century Woman, v níž ztvárnila Bening jednu z hlavních rolí. Na svůj velký den si kromě manžela přivedla i půvabnou dceru Ellu...

Mladinká brunetka je nejmladší ze čtyř sourozenců, ale mnozí jí na akci v úzkých tmavomodrých šatech určitě tipovali víc než sladkých šestnáct. Ella Beaty má ještě sestru Isabel (19) a bratry Benjamina (22) a Stephena (24), jenž je transgender a narodil se jako Kathlyn Elizabeth. Zda rodiče na promítání doprovázela právě Ella z důvodů, že by si i ona přála stát se hereckou ikonou či snad modelkou, neprozradila. Jedno je ale jasné, pokud by pomýšlela na podobně hvězdnou kariéru, už by neměla ztrácet čas.

Maminka má doma vystavené ceny BAFTA, SAG i Zlatý glóbus a na Oscara byla nominovaná hned čtyřikrát. Ovšem tatínek je dokonce čtrnáctinásobný držitel nominace na Oscara, a to v kategoriích nejlepší herec, nejlepší režisér, nejlepší film, originální scénář i scénář adaptace. Proměnil však pouze jedinou, a to v roce 1981 za režii dramatu Rudí, v němž vedle Diane Keaton ztvárnil i hlavní roli.

Reklama

Další články

Načítám