Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako zatím poslední z celé řady štíhlounkých blonďatých a úspěšných modelek zaujala místo po boku Leonarda DiCapria jako jeho přítelkyně čtyřiadvacetiletá původem Dánka aktuálně žijící v New Yorku Nina Agdal. Ta už má za sebou několikeré pózování pro plavkové vydání magazínu Sports Illustrated (při oslavě padesáti let časopisu byla spolu s Lily Aldridge a Chrissy Teigen na obálce) a fotila i pro Victoria´s Secret, není tak divu, že lovce krásných žen DiCapria zaujala.

Jelikož nejčastěji fotí v plavkách a prádle, musí tomu uzpůsobit životní styl. Hodně času například tráví v posilovnách, kde jí naposledy dělal společnost i sympatický tmavovlasý svalovec, kterému skočila kolem krku. Že by trenér a radost nad společným úsilím přinášejícím ovoce?

Podle britského listu Daily Mail je to tak. Hezoun na fotce se jmenuje Akin Akman a je jedním z instruktorů ve fitku, které Agdal navštěvuje. Leo tak může být v klidu, Nina zřejmě nebude první topmodelkou za posledních několik let, která by opustila jeho a ne naopak.

Reklama

Další články

Načítám